Vánoce, nový rok a první výstava v Olomouci 8.1.2011

09.01.2011 20:49

Po třech týdnech opět aktualizujeme naše stránky. Během této doby nám Adonis krásně vyrostl a dělá nám jen samou radost (no ikdyž někdy i starost....loužičky a koušeme vše na co přijdeme :-)

Snažíme se už občas chodit ven, ale současné zablácené počasí nám v tom trošku brání... museli bychom ho po každém venčení pokaždé koupat a to by se nelíbilo ani nám ani Donovi. Eninka je stále skvělá máma, všemu Dona učí a neustále na něj dohlíží... a ty hry, které spolu doma svádí dostávají ty správné grády. Někdy už je toho až příliš a musím zasáhnout a trochu je zkrotit :-)

Tuto sobotu 8.1.2011 jsme absolvovali první výstavu v Olomouci. Zatím jsme samozřejmě nesoutěžili, ale chtěli jsme Dona seznámit s výstavním prostředím a navíc jsme byli domluvení s panem Studeníkem, že se na něj podívá a ohodnotí jej (hlava celá po mamince, krk by mohl být delší to má taky po mamince, kratší předek což je dobře a velmi slušné zadní úhlení, jedno varlátko je už v šourku, druhé je teprv na cestě, ale mělo by to prý být v pohodě). Hned jak jsme přišli ke kruhu kde soutěžili kokři jsme s Donem sklidili velký úspěch...stejně tak jak okouzlil nás, okouzlil i všechny kolem... moc hezky jsme si se všemi vystavovateli popovídali. Don byl samozřejmě středem pozornosti a jelikož je celý po mamince tak si to velmi nechal líbit. Dokonce velmi bedlivě sledoval, co že to ti pejsci v tom kruhu dělají, proč tak běhají...no a pak už se dokonce do kruhu vrhal sám. Tak jsem s ním po ukončení soutěže do kruhu šel, ale už se mu tam moc chodit nechtělo. Ale to nevadí.. jak se říká, první vyhrání z kapsi vyhání. Celkem jsme na výstavě strávili 4 hodiny a koukali až na konečné vyhodnocení... Adonis už potom jenom spinkal.

Eninka byla u rodičů, nechceme jí už na výstavy tahat, když jí to tak nebavilo... ona byla spokojená, že si může na návštěvě pěkně hupsnout do postele :-)))

—————

Zpět


Kontakt

Chovatelská stanice Wagnerflower

Filip a Lenka Wágnerovi
Podroužkova 1662/27
Ostrava - Poruba
708 00


+420 721 590 448


 

Annyline Brakemon

nar. 28.6.2007

otec: Victoria's Yeti Made in Austria

matka: Kashtanka Brakemon


 

Úspěšné výstavy:

12.1.2008 NVP Olomouc, třída dorost: Velmi nadějná

12.4.2008 NVP Ostrava, třída mladých: V1 CAJC

10.1.2009 NVP Olomouc, mezitřída: V2 Res. CAC

4.4.2009 NVP Ostrava, mezitřída: V1 CAC